کد خبر:۱۲۳۴۸۷۵

کاهش نزاع در همدان

مدیرکل پزشکی قانونی همدان گفت: مراجعات ناشی از نزاع در ۱۰ ماهه امسال ۲ درصد کاهش یافت.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد مالمیر مدیرکل پزشکی قانونی همدان گفت: ۱۴ هزار و ۲۷ نفر ۱۰ ماهه امسال به علت نزاع در این استان به پزشکی قانونی مراجعه و نظریه کارشناسی دریافت کردند.

وی اضافه کرد: ۳۵ مورد از پرونده های تشکیل شده به واسطه نزاع در بررسی های صورت گرفته مشخص شد که غیرمنازعه (خودزنی) بوده است که این قبیل پرونده ها نیز ۳۰ درصد کاهش داشته است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان افزود: برخی پرونده ها مربوط به افرادی است که علاوه بر آسیب ناشی از نزاع و درگیری، خودشان آسیب هایی به بدنشان وارد کردند که از آنها به عنوان پرونده های "منازعه و غیرمنازعه" یاد می شود.

مالمیر ادامه داد: ۱۰ ماهه امسال ۱۵۶ پرونده منازعه و غیرمنازعه در پزشکی قانونی همدان تشکیل شده که این آمار در زمان مشابه سال گذشته ۱۷۴ پرونده بوده است.

وی تاکید کرد: ظاهر خون آلود در صدور نظریه کارشناسی توسط پزشکی قانونی تأثیری ندارد، آنچه مبنای صدور نظریه کارشناسی است جراحت، نوع و عمق آن است بنابراین معاینه دقیق‌تر ضایعات، نیازمند تمیز بودن موضع و بررسی دقیق آن توسط کارشناسان پزشکی قانونی است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان با بیان اینکه «طول درمان» در پزشکی قانونی تعیین نمی‌شود اضافه کرد: برای صدور نظریه کارشناسی در زمینه صدمات ناشی از نزاع توسط سازمان پزشکی قانونی ارائه معرفی نامه از مراجع قضایی یا کلانتری الزامی است.

مالمیر گفت: در مواردی برای بررسی دقیق‌تر جراحت یا عوارض صدمات نیازمند دریافت مشاوره، تصویربرداری یا سایر اقدامات پاراکلینیک هستیم و این امر برای حفظ حقوق مراجعه کنندگان و اظهارنظر دقیق در زمینه صدمات است بنابراین صبر و شکیبایی بیشتر مراجعان را می‌طلبد.

وی افزود: در صورت وجود جراحت و صدمات عمده و تهدید کننده، فرد می‌تواند پس از انجام اقدامات درمانی به پزشکی قانونی مراجعه کند و سوابق اقدامات انجام شده از سوی پزشکی قانونی از مرجع درمان کننده اخذ شده تا حقی از فردی ضایع نشود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار